Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Кабачкова ікра без оцту й томату
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [96]
Вторые блюда [333]
Напитки [28]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [29]
Сладости [202]
Заготовки [903]


Форма входа



Друзья сайта

-



Наш опрос
Вам понравился сайт?
Всего ответов: 971


Приветствую Вас, Гость · RSS 13.10.2019, 23:24
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки


Поиск

Счастливые люди больше общаются и занимаются чтением, а несчастные - просмотром телепередач
Похудение на 5 кг за семь дней
Британские диетологи определили лучшее время для завтрака
Исследователи назвали продукты, способные уменьшить вероятность появления злокачественных опухолей


Кабачкова ікра без оцту й томату





2 кг кабачків, 500 г болгарського перцю, 500 г моркви, 500 г цибулі, 30 г часнику, 30 г солі, 50 мл олії

Усі овочі нарізати. У глибокий товстостінний сотейник або казанок влити олію, викласти цибулю і моркву, тушкувати під кришкою 15 хв. Додати перець і кабачки, тушкувати ще 15 хв. Потім масу подрібнити за допомогою блендера, знову поставити на вогонь, посолити, тушкувати без кришки до випарювання зайвої рідини. Додати подрібнений часник, тушкувати 5—7 хв. Гарячу ікру розкласти в банки й стерилізувати: банки місткістю 0,5 л — 7—10 хв, 1 л — 12—15 хв. Потім закрутити й укутати до остигання.

Похожие рецепты:






Категория: Заготовки | Добавил: tutfood (22.10.2017)
Просмотров: 233 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Кабачкова ікра без оцту й томату"

Кабачкова

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика