Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Соус зі слив і кизилу
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [99]
Вторые блюда [333]
Напитки [28]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [899]


Форма входа



Друзья сайта

-



Наш опрос
Ваш возраст
Всего ответов: 423


Приветствую Вас, Гость · RSS 04.07.2020, 03:10
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Дети, которых кормят овсянкой, меньше подвержены риску заболеть астмой
Какие продукты делают человека умнее?
Врачи показали, чем отличаются смертельные признаки инсульта от инфаркта
Поцелуй против вирусов


Соус зі слив і кизилу


1 кг слив, 250 г кизилу, 60—80 г гострого перцю, 40 г часнику, 150 г зелені (петрушка, кріп, базилік, кінза), 150 мл води, 15 мл 9 %-ного оцту, 15—20 г солі, цукор до смаку

Сливи очистити від кісточок, викласти в сотейник, додати трохи води, тушкувати 10 хв. Потім протерти крізь сито. Кизил залити рештою води, тушкувати під кришкою до м’якості, також протерти крізь сито. Змішати пюре з кизилу й слив, варити на слабкому вогні 30 хв. Додати подрібнений гострий перець, часник, зелень, тушкувати ще 10 хв, постійно перемішуючи. Наприкінці приготування додати сіль, цукор, оцет. Гарячий соус розкласти в стерилізовані банки, закрутити й укутати до остигання.



Похожие рецепты:


Категория: Заготовки | Добавил: tutfood (22.11.2017)
Просмотров: 396 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Соус зі слив і кизилу"

Соус

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика