Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Соус із порічок з томатною пастою
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [92]
Вторые блюда [328]
Напитки [25]
Закуски [129]
Несладкие мучные блюда [29]
Сладости [157]
Заготовки [724]


Форма входа



Друзья сайта




Наш опрос
Любите ли Вы ходить в гости?
Всего ответов: 236


Приветствую Вас, Гость · RSS 19.11.2017, 09:54
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки


Поиск

Таблица калорийности фруктов
Таблица калорийности овощей, грибов и трав
Пищевые добавки (справка)
Сливочное масло следует запретить


Соус із порічок з томатною пастою





1,5 кг порічок, 20 г часнику, 200 г томатної пасти, 10 мл 9 %-ного оцту, 150—200 г цукру, 30 г солі, 5 г меленої паприки, мелений гострий перець до смаку

Порічки перебрати, викласти в сотейник, влити трохи води й пропарити під кришкою. Потім протерти крізь сито. Додати половину норми цукру, довести до кипіння, варити 10 хв. Потім додати подрібнений часник, сіль, паприку, мелений перець, варити 10 хв. Додати томатну пасту, решту цукру, варити 10 хв. Влити оцет, перемішати й зняти з вогню. Гарячий соус розкласти в підготовлені банки, закрутити й укутати до остигання.

Похожие рецепты:






Категория: Заготовки | Добавил: tutfood (24.10.2017)
Просмотров: 8 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0


Оставить комментарий по материалу: "Соус із порічок з томатною пастою"

Соус

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика