Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Компот із яблук і чорноплідної горобини
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [93]
Вторые блюда [331]
Напитки [26]
Закуски [129]
Несладкие мучные блюда [29]
Сладости [157]
Заготовки [800]


Форма входа



Друзья сайта




Наш опрос
Удовлетворены ли Вы качеством своего питания?
Всего ответов: 217


Приветствую Вас, Гость · RSS 21.01.2018, 03:54
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки


Поиск

Сахар - наркотик
Ученые выяснили, откуда взялся ген диабета
Оливковое масло - эликсир долголетия
Пластик, применяемый в пищевой промышленности, опасен?


Компот із яблук і чорноплідної горобини





1 кг яблук, жменя чорноплідної горобини, 400 г цукру, 3 л води

Яблука промити, розрізати навпіл і видалити серцевину. Укласти яблука й чорноплідну горобину в стерилізовані банки, заповнивши їх наполовину. Воду довести до кипіння, додати цукор, кип’ятити 2 хв. Залити сиропом фрукти. Банки накрити стерилізованими кришками, залишити на 5 хв. Потім сироп злити, знову довести до кипіння й залити фрукти. Банки закрутити, перевернути й укутати до повного остигання.

Похожие рецепты:






Категория: Заготовки | Добавил: tutfood (25.10.2017)
Просмотров: 13 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0


Оставить комментарий по материалу: "Компот із яблук і чорноплідної горобини"

Компот

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика