Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Компот із яблук і чорноплідної горобини
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [92]
Вторые блюда [328]
Напитки [25]
Закуски [129]
Несладкие мучные блюда [29]
Сладости [157]
Заготовки [724]


Форма входа



Друзья сайта




Наш опрос
Вы едите мясо?
Всего ответов: 233


Приветствую Вас, Гость · RSS 19.11.2017, 04:21
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки


Поиск

10 правил, которые помогут побороть диабет
Чрезмерное употребление колы опасно
Подходит ли мне эта диета?
Секс - лучший лекарственный препарат: исследователи


Компот із яблук і чорноплідної горобини





1 кг яблук, жменя чорноплідної горобини, 400 г цукру, 3 л води

Яблука промити, розрізати навпіл і видалити серцевину. Укласти яблука й чорноплідну горобину в стерилізовані банки, заповнивши їх наполовину. Воду довести до кипіння, додати цукор, кип’ятити 2 хв. Залити сиропом фрукти. Банки накрити стерилізованими кришками, залишити на 5 хв. Потім сироп злити, знову довести до кипіння й залити фрукти. Банки закрутити, перевернути й укутати до повного остигання.

Похожие рецепты:






Категория: Заготовки | Добавил: tutfood (25.10.2017)
Просмотров: 6 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0


Оставить комментарий по материалу: "Компот із яблук і чорноплідної горобини"

Компот

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика