Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Варення яблучно-брусничне з морквою
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [93]
Вторые блюда [332]
Напитки [26]
Закуски [129]
Несладкие мучные блюда [29]
Сладости [187]
Заготовки [800]


Форма входа



Друзья сайта




Наш опрос
Удовлетворены ли Вы качеством своего питания?
Всего ответов: 218


Приветствую Вас, Гость · RSS 21.04.2018, 08:50
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки


Поиск

Блондинки агрессивнее брюнеток
Лучший продукт для здоровья сердца
Полынь - лекарство против рака
12 причин, почему вы толстеете, хотя едите немного


Варення яблучно-брусничне з морквою





1 кг яблук, 1 кг свіжої брусниці, 300 г моркви, 2,3 кг цукру, 900 мл води

Яблука вимити, очистити від шкірки й серцевини, нарізати невеликими скибочками. Моркву очистити, нарізати маленькими скибочками. Приготувати цукровий сироп, викласти яблука й моркву, перемішати, варити протягом 20 хв. Зняти з вогню, залишити на 6—8 год. Потім знову довести до кипіння, додати брусницю й варити, помішуючи, 15—20 хв. Гаряче варення розкласти в стерилізовані банки й закрутити. Зберігати в прохолодному місці.

Похожие рецепты:






Категория: Заготовки | Добавил: tutfood (25.10.2017)
Просмотров: 21 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0


Оставить комментарий по материалу: "Варення яблучно-брусничне з морквою"

Варення

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика