Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Варення з шовковиці
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [92]
Вторые блюда [328]
Напитки [25]
Закуски [129]
Несладкие мучные блюда [29]
Сладости [157]
Заготовки [724]


Форма входа



Друзья сайта




Наш опрос
Вы едите мясо?
Всего ответов: 233


Приветствую Вас, Гость · RSS 19.11.2017, 09:57
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки


Поиск

Энергетическая ценность продуктов
Парадокс ожирения: люди с избыточным весом живут дольше
Шокирующие выводы ученых относительно экологически-чистых овощей
Ожирение заразно?


Варення з шовковиці





1 кг шовковиці, 1,2 кг цукру, 400 мл води, 2—3 г лимонної кислоти

З води й цукру зварити сироп. Підготовлені ягоди шовковиці залити гарячим сиропом, довести до кипіння, варити на слабкому вогні 5 хв, остудити. Потім знову довести до кипіння, варити 8—10 хв, остудити. Втретє варити варення до готовності. Наприкінці варіння додати лимонну кислоту. Гаряче варення розкласти в стерилізовані банки, закрутити, перевернути й остудити.

Похожие рецепты:






Категория: Заготовки | Добавил: tutfood (28.10.2017)
Просмотров: 15 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0


Оставить комментарий по материалу: "Варення з шовковиці"

Варення

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика