Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Яблучний джем з лимонною кислотою
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [95]
Вторые блюда [332]
Напитки [27]
Закуски [129]
Несладкие мучные блюда [29]
Сладости [202]
Заготовки [801]


Форма входа



Друзья сайта




Наш опрос
Вы едите мясо?
Всего ответов: 236


Приветствую Вас, Гость · RSS 15.12.2018, 17:56
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки


Поиск

Содержание витаминов в мясе
В Северной Корее разработали чудо-препарат от заболеваний ТОРС, Эбола и MERS
Тест IQ наблюдательности для детей
Таблица калорийности некоторых безалкогольных напитков


Яблучний джем з лимонною кислотою





1 кг яблук, 500 г цукру, 5—7 г лимонної кислоти

Яблука промити, зрізати шкірку (зберегти), видалити серцевину, нарізати скибочками й покласти в підсолену воду. Потім відкинути на друшляк, дати рідині стекти. Шкірку від яблук залити невеликою кількістю води, додати лимонну кислоту, варити 25 хв. Отриманий відвар процідити, додати цукор, довести до кипіння й варити, доки сироп не стане прозорим. У доведений до кипіння сироп опустити скибочки яблук, варити на слабкому вогні до готовності. Гарячий джем розкласти в підготовлені банки місткістю 0,5 л, стерилізувати 15—20 хв. Потім банки закрутити й остудити.

Похожие рецепты:






Категория: Заготовки | Добавил: tutfood (28.10.2017)
Просмотров: 43 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0


Оставить комментарий по материалу: "Яблучний джем з лимонною кислотою"

Яблучний

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика