Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Джем з яблук і абрикосів
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [92]
Вторые блюда [328]
Напитки [25]
Закуски [129]
Несладкие мучные блюда [29]
Сладости [157]
Заготовки [724]


Форма входа



Друзья сайта




Наш опрос
Удовлетворены ли Вы качеством своего питания?
Всего ответов: 217


Приветствую Вас, Гость · RSS 19.11.2017, 09:45
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки


Поиск

Диета: Скульптор груди
Хорошая музыка улучшает качество крови
Таблица калорийности фруктов
Авокадо: фруктовый овощ


Джем з яблук і абрикосів





600 г яблук, 300 г абрикосів, 1 кг цукру

Яблука промити, очистити від шкірки й насіння. У абрикосів видалити кісточки. Підготовлені плоди подрібнити в кухонному комбайні або на м’ясорубці. Масу поставити на вогонь, варити протягом 20 хв. Гарячу масу збити за допомогою блендера до консистенції пюре або протерти крізь сито. Поставити на вогонь, додати цукор, варити 20—25 хв, постійно перемішуючи. Гарячий джем розкласти в стерилізовані банки, закрутити й остудити.

Похожие рецепты:






Категория: Заготовки | Добавил: tutfood (28.10.2017)
Просмотров: 7 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0


Оставить комментарий по материалу: "Джем з яблук і абрикосів"

Джем

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика