Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Джем з яблук і абрикосів
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [93]
Вторые блюда [331]
Напитки [26]
Закуски [129]
Несладкие мучные блюда [29]
Сладости [157]
Заготовки [800]


Форма входа



Друзья сайта




Наш опрос
Ваш возраст
Всего ответов: 417


Приветствую Вас, Гость · RSS 21.01.2018, 19:35
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки


Поиск

Японец придумал нетающее мороженое
Озвучен ТОП-5 фруктово-ягодных соков
Фреши и их польза для здоровья
Ради чего люди идут на риск?


Джем з яблук і абрикосів





600 г яблук, 300 г абрикосів, 1 кг цукру

Яблука промити, очистити від шкірки й насіння. У абрикосів видалити кісточки. Підготовлені плоди подрібнити в кухонному комбайні або на м’ясорубці. Масу поставити на вогонь, варити протягом 20 хв. Гарячу масу збити за допомогою блендера до консистенції пюре або протерти крізь сито. Поставити на вогонь, додати цукор, варити 20—25 хв, постійно перемішуючи. Гарячий джем розкласти в стерилізовані банки, закрутити й остудити.

Похожие рецепты:






Категория: Заготовки | Добавил: tutfood (28.10.2017)
Просмотров: 12 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0


Оставить комментарий по материалу: "Джем з яблук і абрикосів"

Джем

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика