Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Яблучний джем з ревенем
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [93]
Вторые блюда [332]
Напитки [26]
Закуски [129]
Несладкие мучные блюда [29]
Сладости [187]
Заготовки [800]


Форма входа



Друзья сайта




Наш опрос
Ваш возраст
Всего ответов: 418


Приветствую Вас, Гость · RSS 21.04.2018, 08:55
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки


Поиск

Умные дети чаще вырастают алкоголиками
Худой или толстый? Индекс массы тела.
Смертельные диеты
Лучший продукт для здоровья сердца


Яблучний джем з ревенем





1 кг яблук, 500 г ревеню, 1 кг цукру, 120 мл лимонного соку, 125 мл води

Очищені яблука й ревінь дрібно нарізати. Додати воду, лимонний сік, довести до кипіння, зменшити вогонь і варити, накривши кришкою, близько 20 хв, до м’якості. Додати цукор, перемішати до його повного розчинення. Потім варити, постійно перемішуючи, близько 10 хв. Гарячий джем розкласти в стерилізовані банки, закрутити їх й остудити.

Похожие рецепты:






Категория: Заготовки | Добавил: tutfood (28.10.2017)
Просмотров: 22 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0


Оставить комментарий по материалу: "Яблучний джем з ревенем"

Яблучний

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика