Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Імбирний джем з апельсинами й лимонами
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [95]
Вторые блюда [332]
Напитки [27]
Закуски [129]
Несладкие мучные блюда [29]
Сладости [202]
Заготовки [801]


Форма входа



Друзья сайта




Наш опрос
Употребляете ли Вы алкогольные коктейли?
Всего ответов: 275


Приветствую Вас, Гость · RSS 15.12.2018, 17:26
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки


Поиск

Продукты двойного действия
Срок хранения продуктов в холодильной камере
Частота пульса
Жиры (липиды)


Імбирний джем з апельсинами й лимонами





3 апельсини, 2 лимони, 150—200 г імбиру, 500 г цукру, 200 мл води

Лимони й апельсини вимити, розрізати на 4 частини, видалити кісточки. Фрукти подрібнити за допомогою блендера або м’ясорубки. Фруктову масу поставити на вогонь, влити воду, довести до кипіння, варити протягом 2 хв. Потім додати цукор, варити 15 хв, постійно перемішуючи. Зняти з вогню, додати очищений тертий імбир, добре перемішати. Джем остудити, викласти в стерилізовані банки. Зберігати в холодильнику.

Похожие рецепты:






Категория: Заготовки | Добавил: tutfood (29.10.2017)
Просмотров: 62 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0


Оставить комментарий по материалу: "Імбирний джем з апельсинами й лимонами"

Імбирний

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика