Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Повидло з шовковиці
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [93]
Вторые блюда [331]
Напитки [26]
Закуски [129]
Несладкие мучные блюда [29]
Сладости [157]
Заготовки [800]


Форма входа



Друзья сайта




Наш опрос
Любите ли Вы ходить в гости?
Всего ответов: 237


Приветствую Вас, Гость · RSS 21.01.2018, 19:34
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки


Поиск

Занятия сексом без презерватива полезны для психики
Вино полезно для стройных людей и губительно для тучных
Японец придумал нетающее мороженое
Продукты двойного действия


Повидло з шовковиці





1 кг шовковиці, 1 кг цукру, 3 г лимонної кислоти

Шовковицю перебрати, промити, обсушити. Підготовлені ягоди протерти крізь сито. Пюре викласти в каструлю, додати цукор, перемішати, залишити до його повного розчинення. Масу періодично перемішувати. Потім поставити на вогонь і варити до готовності. Наприкінці варіння додати лимонну кислоту. Готове повидло остудити до 40 °С, розкласти в сухі банки, закрити поліетиленовими кришками. Зберігати в сухому прохолодному місці.

Похожие рецепты:






Категория: Заготовки | Добавил: tutfood (31.10.2017)
Просмотров: 18 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0


Оставить комментарий по материалу: "Повидло з шовковиці"

Повидло

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика