Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Яблучний мармелад
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [92]
Вторые блюда [328]
Напитки [25]
Закуски [129]
Несладкие мучные блюда [29]
Сладости [157]
Заготовки [724]


Форма входа



Друзья сайта




Наш опрос
Ваш возраст
Всего ответов: 415


Приветствую Вас, Гость · RSS 19.11.2017, 09:42
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки


Поиск

Разработано искусственное сердце для человека, принцип работы которого позаимствован у тараканьего
Авокадо: фруктовый овощ
Шокирующие выводы ученых относительно экологически-чистых овощей
Ученые рассказали о 15 тихих признаках рака


Яблучний мармелад





2 кг яблук, 450 г цукру, 120 мл води, кориця й імбир до смаку

Яблука вимити, очистити від шкірки й серцевини, нарізати великими скибочками. Шкірку й серцевину покласти в каструлю з товстим дном, влити воду, варити протягом 30 хв, потім протерти масу крізь сито й додати до яблук. Усипати половину норми цукру, варити до м’якості яблук. Гарячу масу пропустити через м’ясорубку або протерти крізь сито. Додати решту цукру, імбир і корицю до смаку, уварювати протягом 40 хв на слабкому вогні, періодично перемішуючи. Масу остудити й викласти шаром близько 1 см на деко, застелене промасленим пергаментом, або в силіконові формочки, накрити папером. Залишити застигати за кімнатної температури на 2—3 дні.

Похожие рецепты:






Категория: Заготовки | Добавил: tutfood (31.10.2017)
Просмотров: 9 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0


Оставить комментарий по материалу: "Яблучний мармелад"

Яблучний

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика