Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Мармелад сливово-яблучний
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [95]
Вторые блюда [332]
Напитки [27]
Закуски [129]
Несладкие мучные блюда [29]
Сладости [202]
Заготовки [801]


Форма входа



Друзья сайта




Наш опрос
Употребляете ли Вы алкогольные коктейли?
Всего ответов: 275


Приветствую Вас, Гость · RSS 15.12.2018, 16:57
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки


Поиск

Витамины
Правильно ли развивается Ваш ребенок?
Выводы исследователей, касающиеся употребления в пищу красного мяса
Вино полезно для стройных людей и губительно для тучных


Мармелад сливово-яблучний





1 кг слив, 500 г яблук, 1 кг цукру, цедра 1 лимона, ванільний цукор

Соковиті сливи вимити, видалити кісточки, скласти в каструлю й варити до м’якості на слабкому вогні. Гарячу масу протерти крізь сито. З яблук так само приготувати пюре. Змішати сливове і яблучне пюре, додати терту цедру лимона, ванільний цукор і варити на слабкому вогні до загусання. Цукор додати наприкінці варіння, прокип’ятити до його повного розчинення. Готовий мармелад викласти на деко, покрите промасленим пергаментом, розрівняти. Коли маса застигне й на її поверхні утвориться скоринка, нарізати мармелад фігурними скибочками.

Похожие рецепты:






Категория: Заготовки | Добавил: tutfood (31.10.2017)
Просмотров: 45 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0


Оставить комментарий по материалу: "Мармелад сливово-яблучний"

Мармелад

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика