Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Абрикосовий мармелад
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [92]
Вторые блюда [328]
Напитки [25]
Закуски [129]
Несладкие мучные блюда [29]
Сладости [157]
Заготовки [724]


Форма входа



Друзья сайта




Наш опрос
Употребляете ли Вы алкогольные коктейли?
Всего ответов: 271


Приветствую Вас, Гость · RSS 19.11.2017, 09:51
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки


Поиск

Почему некоторые люди заболевают раком легких, даже, если никогда не курили?
Ожирение заразно?
Кофе и чай признаны ВОЗ напитками, несущими риск заболеваний раком
Разработано искусственное сердце для человека, принцип работы которого позаимствован у тараканьего


Абрикосовий мармелад





1 кг абрикосів, 1 кг цукру, 150 мл води, лимонна кислота на кінчику ножа

Абрикоси ретельно промити, розрізати навпіл й видалити кісточки. Скласти абрикоси в каструлю й тушкувати під кришкою в невеликій кількості води, щоб плоди повністю розварилися. Масу протерти крізь сито, додати лимонну кислоту, цукор, варити в кілька прийомів до зменшення об’єму приблизно наполовину. Під час варіння масу постійно помішувати дерев’яною ложкою. Гарячий мармелад розлити у форми, остудити, накрити проспиртованим пергаментним папером і залишити в сухому провітрюваному місці на кілька тижнів. Сушити, доки мармелад можна буде різати ножем.

Похожие рецепты:






Категория: Заготовки | Добавил: tutfood (31.10.2017)
Просмотров: 7 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0


Оставить комментарий по материалу: "Абрикосовий мармелад"

Абрикосовий

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика