Тут Food - Сайт о питании, кулинарии и диетах. Кулинарные рецепты. Перець у томатному соку
Рецепты
Меню сайта


Категории
Первые блюда [100]
Вторые блюда [333]
Напитки [29]
Закуски [132]
Несладкие мучные блюда [30]
Сладости [206]
Заготовки [898]


Форма входа



Друзья сайта

-


Наш опрос
Вам понравился сайт?
Всего ответов: 972


Приветствую Вас, Гость · RSS 16.05.2022, 08:00
Главная » Кулинарные рецепты » Украинская кухня » Заготовки

Поиск

Вторичные растительные вещества
Употребление в пищу мяса опасно для мужчин
Грейпфрут вместо аспирина
12 причин, почему вы толстеете, хотя едите немного


Перець у томатному соку


Перець солодкий у томатному соку є напівфабрикатом для приготування фаршированого перцю.

Для консервування використовують солодкі сорти перцю червоного кольору, середнього розміру, правильної форми, зручної для фарширування. Плоди перцю укладають в банки вертикально і заливають гарячим томатним соком з вмістом 2 % солі (20 г на 1000 г соку)..

У банку місткістю 1 л кладуть 400 г обчищеного перцю і 600 г соку. Наповнені банки накривають обшпареними кришками і стерилізують при температурі 100 °С протягом 45 хв.

Витрата продуктів для приготування 10 банок консервів місткістю 1,0 л, г: перець — 5000, томати — 10 000.


Похожие рецепты:


Если вы не нашли по этим ссылкам подходящего рецепта, попробуйте нажать здесь: Болгарский перец




Категория: Заготовки | Добавлено 30.08.2015
Просмотров: 533 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Оставить комментарий по материалу: "Перець у томатному соку"

Перець

avatar
Сайт управляется системой uCozЯндекс.Метрика